Показване на 1–12 от 72 резултата

Покажи 9 24 36

Аплик Полилей

Използването на различни инструменти за осветяване на вашия дом, жилищни помещения и офис увеличава неговата стойност както по отношение на декорацията, така и по отношение на осветлението. В този смисъл може да се говори за широка гама аксесоари и продукти за осветление. Въпреки това, особено полилеят Aplik, чиято употреба е много стара, е преоформен с Egesermebeli Furniture. Аксесоарите с модерни линии ви предоставят специални възможности за осветление.

Остарели видове полилеи за стенен аплик в Egesermebeli

Успешното поставяне на светлина в дома изисква внимателна комбинация от няколко различни категории осветителни тела. В зони, където плафониери и висящи светлини оставят много да се желае, стилните стенни лампи могат да осигурят така необходимия тласък както на яркостта, така и на излъчването. Аплиците са вечно осветително тяло, което може да допълни съществуващите светлини и дизайнерски елементи във всяка стая на вашия дом. Тези тела никога не излизат от мода и се използват от векове.

Преди появата на електричеството стенните фенери и стенните свещници бяха необходими за добро осветяване на помещенията. Всъщност вдъхновените от антиките аплици и традиционните аплици за стена, които предизвикват стила на дизайна на аплиците преди електричеството, все още са популярни избори за съвременни домове. Ако античният вид не ви харесва, прости минималистични аплици и модерни и съвременни аплици се предлагат в голямо разнообразие от атрактивни покрития и стилове. Тази гама от стилове помага на интериорните дизайнери и ентусиастите на домашния декор да останат на върха на дизайна на осветлението, като същевременно празнуват вековно осветително тяло, което никога не излиза от мода.

Как да изберем стилен свещен полилей?

Повечето стенни аплици се предлагат с три специални дизайнерски елемента, които отличават това осветително тяло от другите осветителни тела. Основно частите на аплика се състоят от абажури, задни плочи и рамена за аплик.

За да намерите най-добрия аплик за вашия стил и пространство, помислете как си взаимодействат тези три елемента на дизайна и какво изявление искате да направите. Сенките обикновено създават най-голямо въздействие в стил аплик. Ето защо намирането на аплици с абажур, който отговаря на вашата естетика, е лесен начин да добавите хармония към вашето пространство. Някои дизайнери използват уникално оформени или дръзко подчертани задни плочи, за да добавят усет към този стил на осветителното тяло. Така че, ако вашата чувствителност към стила е авангард, потърсете задните панели, които предлагат интересен обрат. А рамената на аплика често влияят на това колко далеч стърчи осветителното тяло от стената. Ако имате нужда от насочено работно осветление, аплици с извити или регулируеми рамена от задната плоча са идеални. Въпреки това, ако имате нужда от по-тънък силует, потърсете апликации с ръкави, разположени близо до задната плоча, или изобщо без ръкави.

Модни полилеи за стенен аплик

Независимо дали купувате аплик за първи път или търсите заместващ абажур, за да обновите съществуващо осветително тяло, капакът, който избирате за вашата крушка на аплика, е един от акцентите на осветителното тяло.

Апликът разполага с много модерен абажур от прозрачно стъкло. Това го прави идеален за зони, където имате нужда от много светлина. Прозрачните стъклени абажури за аплици са особено полезни в бани и тоалетни, където се нуждаете от равномерно количество светлина, което да се разпространява по лицето ви, когато се погледнете в огледалото. Тези сенки се предлагат в голямо разнообразие от форми, за да ви помогнат да персонализирате стила си.

За аплици с по-елегантен, по-насочен светлинен поток, непрозрачните платнени абажури като нашите модерни класически стенни аплици са идеални. Този аплик за вграден монтаж разполага с полусенник, наричан още екраниращ абажур, който блокира електрическата крушка и облива стената с мека атмосфера. Този специален аплик хвърля светлина както отгоре, така и отдолу. Но непрозрачният абажур блокира светлината да свети директно в стаята. Това прави това осветително тяло идеално за зони, където е необходима ненатрапчива светлина, като тъмни коридори или стълбищни клетки.

Стенен аплик за полилеи за осветяване на вашите произведения на изкуството

Железните аплици за свещи придобиват отличителния си вид от железни задни плочи. Този класически вертикален дизайн на аплика има вечна привлекателност, а тъмното покритие предлага гъвкавост при съчетаване с други декоративни елементи.

Мебели Egesermebeli, които разполагат с десетки полилеи и аксесоари за аплици, ви предлагат великолепни дизайни. Тези продукти, които имат специално осветление за вас, отразяват вашия начин на живот. Може да се разглежда и като великолепен декоративен елемент за вашия дом, жилищно пространство и офиси, като същевременно определя вашата визия. Въпреки това, тези осветителни тела, които осигуряват дълготрайна употреба с модерните си линии, имат функцията да осветяват стената с движещи се глави или да осветяват картините на вашата стена. Точно като висящи лампи, много аплици имат свойства за затъмняване, които ги правят чудесен избор за осветяване на атмосферно настроение и подчертаване на произведения на изкуството и стенни огледала.

Когато търсите аплик, който отговаря на вашия стил, важно е да се уверите, че е подходящ за вас за инсталиране и използване. Поради тази причина би било правилната стъпка да прегледате техническите детайли на арматурата. Като Egesermebeli вие разполагате с характеристиките на продукта, необходимите условия и контрол, от които се нуждаете. Така се предоставя уникална възможност за осветление.

Както кабелните стенни аплици, така и щепселните стенни аплици се предлагат в различни стилове. Лампи с тези характеристики се предлагат в широката продуктова гама на Egesermebeli.