Показване на 1–12 от 126 резултата

Покажи 9 24 36

Вносен полилей

Полилеи, които ще използвате във вашия дом и жилищни помещения, както и местно производство са включени в продуктовия каталог на Egesermebeli Furniture, от чужбина. Толкова много, че специално за тези, които искат вносни полилеи, полилеите, които се търсят и възхищават по целия свят, са специално донесени при вас. Полилеите и другите аксесоари и продукти за осветление, които добавят качество към вашите жилищни пространства, са адресът, който търсите в Egesermebeli.

Какви са предимствата на внесените Led полилеи?

Благодарение на развиващата се технология, led полилеите, които консумират по-малко енергия, излизат на преден план. В този смисъл носталгичните полилеи в домовете ни са заменени от led полилеи. Led полилеи, които придават особено модерен вид, красят витрините, като същевременно елиминират проблемите с крушките. Толкова много, че животът на доставените светодиоди се удължава до двадесет години. По този начин вносните полилеи, които доставяте с мебели Egesermebeli, могат да се използват дълги години без никакви проблеми. Така предимствата на led полилеите излизат на преден план. Тези;

  • Консумира по-малко енергия от класическите полилеи.
  • Икономичен е с дълъг експлоатационен живот.
  • Те не съдържат вредни газове, така че степента на радиация е ниска.
  • Няма UV светлина, така че не вредят на околната среда
  • Използва се декоративно с различни цветови разновидности.

Характеристики на вносни Led полилеи

Полилеите, внасяни като светодиоди, се състоят от три и четири части. На първо място, втората част на полилея, която има тяло, е източникът на LED светлина, а третата е източникът на енергия, който захранва светодиодите. Тези светодиоди, които са директно свързани към 220 волта електричество, са икономични и осигуряват спестявания, тъй като работят с намалено напрежение. Последната част от вносните светодиодни полилеи са белите дифузьорни панели, поставени отпред. Задачата на дифузера е да разсейва светлината, като я омекотява. В някои от вносните полилеи на Egesermebeli Furniture обаче се използват кристални камъни вместо дифузори. По този начин вашите жилищни помещения ще изглеждат по-стилни.

На пазара има продукти с кратък живот, въпреки че са достъпни. Стандартно животът на качествените светодиоди варира между 50 и 60 хиляди часа. Вносните led полилеи, които имат дълъг живот, ако са изпълнени необходимите условия, могат да работят и при много метеорологични условия. Поради тази причина е за предпочитане.

Докато разглеждате стилния външен вид на LED полилея, можете да опитате да научите и техническите подробности. Защото, когато LED частта на полилея се повреди, това не е толкова лесно, колкото смяната на крушката. В този смисъл се търси фина изработка. В случай на повреда може да имате нужда от професионална помощ и този ремонт може да ви струва скъпо. Поради тази причина гаранционната и следпродажбената поддръжка са важни за вносните светодиодни полилеи. Egesermebeli Furniture е опитна компания, която работи в сектора от много години. Поради тази причина предоставянето на следпродажбена поддръжка с продаваните продукти се превърна в корпоративна визия.

Защо да купите Led полилей?

Led полилеите, които се избягват с бюджета си, всъщност са много по-икономични с предимствата си. Дотолкова, че най-елегантният и модерен начин за осветяване на вашия дом и други жилищни помещения е с вносни полилеи. Има важни фактори, за да използвате тези полилеи. В зависимост от тези фактори, Egesermebeli е най-важното място за закупуване на LED полилеите, от които се нуждаете. По този начин полилеите получиха;

  • Осигурява максимално осветление с по-малко електрическа енергия.
  • Той предлага модерен външен вид с великолепния си дизайн и се адаптира към другите ви мебели.
  • Той допринася за вашия бюджет икономически с възможността си за продължителна употреба.
  • Има нисък контролиран ток. По този начин няма проблеми с крушките и неизправности.

Осветлението играе важна роля в цялостния ефект на всеки интериор. Като такива, полилеите са чудесен начин да добавите ново измерение към стила и красотата. Освен че са функционален аксесоар за дома, полилеите могат лесно да ви помогнат да постигнете желаната атмосфера във всяка стая в дома ви. В този смисъл вносните полилеи Egesermebeli, както и аксесоарите към тях са важни аргументи за вашето осветление.

Като Egesermebeli събрахме свежи идеи за кристални полилеи, които идват директно от нашите клиенти. Надяваме се, че тези препоръки ще ви помогнат да вземете едно от най-важните решения при избора на осветителни тела за вашия дом.

С толкова много нововъзникващи концепции в интериорния дизайн, изборът на правилните кристални полилеи може да бъде обезсърчителен. Това е особено вярно, ако ще обзавеждате или проектирате дома си без помощта на професионалист. Не е нужно да се притеснявате; Независимо дали търсите модерен, съвременен, традиционен или по-преходен вид, ние ви предлагаме най-добрата гама от вносни полилеи за всяка стая във вашия дом.

Богатството на вашите жилищни пространства Вносни полилеи

Някои от най-хубавите спомени се създават на вечеря със семейството и приятелите. Ето защо ще искате да имате добре оборудвана трапезария в дома си. Красивите полилеи за трапезария помагат да създадете настроение за такива поводи. Следователно, първото нещо, което трябва да вземете предвид, е цялостната концепция на вашата трапезария. С тази концепция продуктовият каталог на Egesermebeli ви предлага широка гама от продукти за определяне на вашия внесен полилей. По този начин можете напълно да промените и обновите дома си.

Модерните трапезарии ще се възползват от широка гама от полилеи, които допълват силните линии и естествените цветове, свързани с тази конкретна дизайнерска концепция. Нашите модерни кристални полилеи могат лесно да добавят усещане за богатство към вашите жилищни пространства, без да е необходимо цялостно обновяване.