За най-доброто за вашия дом

Познайте ни по-добре

КОИ СМЕ НИЕ?

ННие сме фирма, която предлага висококачествени продукти в областта на интериорния дизайн. Ние вярваме, че всеки заслужава истинско качество в масата си, у дома и в отношенията си…Ето защо се стараем да Ви предложим мебели, които са практични, издръжливи и направени с мисъл за всеки детайл.
​Клиентите ни се доверяват, защото – използваме качествени материали, предлагаме индивидуални и интересни решения, проектираме продукти с актуален дизайн и функционалност, предлагаме качествено и адекватно обслужване.
​Ние уважаваме и се доверяваме на нашия потребител, вслушваме се в тяхното мнение и сме благодарни, че сме част от живота на хиляди семейства!

ВИЗИЯ

ЕГЕСЕР мебели е утвърдена, динамично развиваща се компания, изцяло ориентирана към клиента. Ние се стремим да удовлетворим напълно изискванията , желанията и очакванията на всеки един клиент като се стараем да им предложим качествени, практични и красиви мебели.

МИСИЯ

За нас клиентското удовлетворение е основен принцип, целта ни е винаги да бъдем в диалог с клиентите, за да изработим мебели, съответстващи напълно на техните изисквания, нужди и вкус. Винаги се стремим да предложим най-новите и функционални интериорни решения. Нашите служители са професионалисти, които постоянно развиват познанията и уменията си, благодарение на което клиентите са сигурни, че ще получат професионална услуга и специално лично отношение.

about-heart-icon

Професионален екип

Нашият експертен екип.

info

Опит

Служи в индустрията от години.

quality

Сертификат

Сертифицирани мебели

security

Доверие

Надеждна електронна търговия

sofa-icon

Дизайн

Оригинални дизайни