блог

Модели дивани съчетаващи лукс и комфорт

Моделите дивани, които съчетават лукс и комфорт, ви предоставят неограничени възможности по отношение на площите на използване. Залите на нашата къща; фотьойлите са незаменими за нашите всекидневни. Разбира се, съчетавайки тези незаменими части с лукс и комфорт, ние ви предлагаме едновременно луксозен комфорт и комфорт, като даваме всичко от себе си, за да направим вашия дом, околната среда и енергията на вашия хол по-красиви и същевременно време, за да ви осигурим по-добър комфорт.

Нека вашите модели дивани отразяват вашия стил

Нека вашите модели дивани отразяват вашия стил. Моделите и структурите на седалките са толкова важни, колкото и цвета. Ако имате минималистичен стил, можете да изберете 2-местни или 3-местни дивани до малки L модели дивани. Можете да направите тази комбинация и ако имате малък хол. Много е важно в малките всекидневни да има светли цветове. Ако харесвате тъмните цветове и искате да сте защитени във вашата всекидневна, можете да направите хола си да изглежда по-просторен и по-широк, като използвате хармонията тъмно – светло. Значението на моделите и конструкциите на седалките е твърде голямо, за да бъде подценявано. Освен цвета на седалките, моделите и цветовата хармония на моделите също са много важни.

Най-добри видове седалки

Кои са най-предпочитаните кресла с подходящи за стил и вкус видове?
• Конвертируеми седалки
• Фотьойли Chesterfield
• Седалки Lawson
• Смокинг седалки
• Моделни седалки Bridgewater
Честърфийлд седалки; Фотьойлите Chesterfield, които привличат вниманието с ватираните си шевове и са направени с този модел на шев, една от най-известните характеристики, са направени през 18 век. Една от характеристиките, която прави креслата Chesterfield различни от другите кресла е, че костюмите не се мачкат при седене и са много удобни. Като цяло в производството им се използва кожа, която от 1800 г. се превръща в представител на благородството и лукса с времето.
Конвертируеми седалки; Това, което прави седалките на Cabriole необичайни и уникални е, че ръцете им са направени да прегръщат пътника. При тези седалки дървената рамка е отличителна, облегалката е S-образна и няма допълнителна възглавница за облегалката. Става известен през 18 век.

Млади модели дивани

Седалки Camelback; Моделът на камилските седалки, както подсказва името, наподобява камилска гърбица. Задната част е малко по-висока от останалите части и по желание могат да се направят 2 от тези високи издатини.
седалки Lawson; Фотьойлите Lawson са много семпли, стилни и удобни. Ако сте човек, който предпочита простотата, моделите дивани Lawson са за вас. Възглавниците за облегалката и седалката не са монтирани на седалката, така че можете да ги премахнете, както желаете, а краката им са малко по-ниски от другите седалки. Той е много лесен за използване, спокойно можем да кажем, че е един от най-добрите модели дивани.
смокинг седалки; Фотьойлите Tuxedo датират от 20-те години на миналия век и се смятат за символ на модерността. Той е проектиран за Едуард 7-ми, принц на Уелс, и все още е незаменим за хората, които обичат лукса и модерността заедно. Другата най-отличителна черта на тези много дълги кресла е, че облегалката и подлакътниците са на еднаква височина, така че напълно покриват седящия.

Иновативни модели седалки

Моделни седалки Bridgewater; Седалките на модела Bridgewater са доста елегантни и удобни. Можем да сравним структурата им с лента. Частите на ръцете са леко извити навън и са с капитониран дизайн. Ако сте човек, който предпочита простотата, този модел диван е много подходящ за вас, както и седалките на модела Lawson.
Модулни модели седалки; Модулните модели седалки са едни от малкото модели седалки, които са необичайни. Тези кресла, които са резултат от комбинацията на повече от една част, са точно за вас, ако искате нестандартен модел или ако се местите често. Най-важната характеристика, която прави този модел диван различен е, че можете да го декорирате по ваше желание и да ви предложим възможността да комбинирате/разделяте частите по ваше желание.
Дневни легла; Дневните легла изглеждат точно като леглата. Тя е без гръб и ръкави и е предназначена за дрямка. Този модел обикновено се използва като двойно легло, т.е. използва се като диван през деня и като легло през нощта. Тези седалки са проектирани с ватирана кожа.
футон седалки; Диваните Futon могат да се използват и за двойни цели като кушетки, но най-голямата разлика е, че присъства задната част, а частите за ръцете са наклонени и ниски. Гърбът и областта на ръцете могат да се накланят, но производството е намалено след пускането на пазара на моделите разтегателни дивани.

Открийте енергията на цветовете във вашите места

Открийте енергията на цветовете на вашите седалки. Енергията, дадена и излъчвана от цветовете, има голямо място в живота ни и дори в душите ни. Те засягат не само мястото им в живота и душите ни, но и зоната, в която се намират. Ако искате енергичен и жив външен вид във вашата всекидневна, можете да използвате зелени растения като декорация, като използвате хармонията на бяло и жълто. Ако обичате природата и искате да я отразите в живота и всекидневната си, можете да изберете вашите седалки и декоративни елементи по съответния начин, като се възползвате от светло зелено-бялата хармония. Можете да добавите своя собствена атмосфера към дома си, като използвате цветовете, които отразяват вашата индивидуалност и стил върху вашите седалки.