Показване на единичен резултат

Покажи 9 24 36

Подова лампа

Подовата лампа, която носи светлината по-високо, въпреки че стои на земята, се нарича още подова лампа. Подовата лампа, която е предпочитана от тези, които искат меки линии в осветлението, както и декора на нашата къща, добавя елегантност към домовете ви с мебели Egesermebeli.

От само себе си се разбира, че лампите и осветлението са абсолютно необходими за дизайна на вашата красива всекидневна. В този смисъл, като Egesermebeli Furniture, ние предлагаме аксесоарите, от които се нуждаете за вашите домове и жилищни помещения с всичките им характеристики. Подовата лампа, от която се нуждаете, е важна част, която улавя и отразява човешките емоции. По този начин дизайнерските подови лампи или подовите лампи служат за две цели. Първо, те се превръщат в източник на светлина, който определя цялото настроение на стаята. Другото е, че те сами по себе си са великолепен предмет за декорация. Egesermebeli е чудесен начин да намерите правилното подово осветление на този етап.

Какви са видовете подови лампи?

Може да се говори за различни видове подови лампи, въпреки че те предоставят основно една и съща услуга. В този смисъл мястото на използване е важно. В зависимост от площта, която ще използвате, големината на мястото и площта, която ще осветявате, предлаганите видове подови лампи са както следва;

  • Настолна лампа
  • Външна подова лампа
  • Стенна подова лампа
  • Декоративни лампи
  • Лампа-свещник

Зашеметяващата подова лампа може сама по себе си да бъде част от хола. Може да добави височина, цвят и характер на една стая. Или може да бъде по-фино допълнение, като се слее с мебелите и аксесоарите. По принцип подовата лампа със статив изглежда много добре в доста голям празен ъгъл. Но в по-малка стая може да заема много ценно подово пространство.

Как подовата лампа ще пасне на мащаба на вашия хол?

Когато избирате подова лампа, трябва да имате предвид мащаба на вашата всекидневна, особено височината на тавана. Ако имате нисък таван, твърде високата лампа може да изглежда непропорционална. Но ако имате много пространство над главата, подова лампа, която е твърде къса, също ще изпъкне поради погрешни причини и ще заслепи гостите с блясъка си, вместо да изпълни стаята. Околната светлина е важна за подовата лампа.

Каква светлина искате в хола си?

Стоящите лампи могат да се използват както за работно осветление, така и за околно осветление. Така че решението кой е приоритетът ще ви помогне да изберете най-добрата подова лампа. Ако искате вашата лампа да е до диван или фотьойл, за да осигурите светлина за четене, тогава долната част на абажура трябва да е приблизително на нивото на очите ви, когато седите. Това означава, че горната част на лампата обикновено ще бъде около 150 cm висока, измерена от земята. Изборът на правилния нюанс също е важен. Полупрозрачният абажур е идеален за по-мека околна светлина. Но ако искате да подчертаете стена или таван, тогава трябва да изберете непрозрачен нюанс. Защото са по-добри за декоративно акцентно осветление. В зависимост от типа осветление, от което се нуждаете, мебелните аксесоари на Egesermebeli и инструментите за подово осветление са толкова, колкото ви е необходимо с широка гама от продукти.

Как подовата лампа ще се слее с декора и дизайна на вашия хол?

Основите на подовите лампи могат да бъдат месингови, дървени, мраморни и различни цветове. Сенките могат да бъдат всякакви - от обикновен бельо до ярко оцветени мотиви върху коприна. Ето защо има достатъчно място, за да съобразите лампата със стила на хола си. Но можете също да използвате подови лампи, за да добавите характер и нови елементи към хола си.

Подовите лампи също са чудесен начин да превърнете отрицателните пространства в положителни дизайнерски характеристики. Могат да бъдат осветени места без нищо като празен еркерен прозорец или пространството между вашия диван и стената. Това вдъхва живот на помещението, добавяйки дълбочина и характер. Изберете полупрозрачен нюанс, за да придадете мека, дифузна светлина и да създадете топъл блясък. В същото време, когато решавате къде да поставите подовата лампа, трябва да се внимава да не пречи на линията на видимост между седалките. Красивата лампа е добра декорация.

Използване на няколко лампи

Наличието на няколко лампи с различни размери означава, че можете да използвате различни комбинации за различни настроения и поводи. Така че, ако купувате подова лампа заедно с настолни лампи и стенни лампи, ще имате широка гама от осветително оборудване. Не е задължително всички да съвпадат. Но несъответстващите нюанси и стилове могат да добавят твърде много индивидуалност към стаята. Разбира се, един от важните аспекти, които трябва да имате предвид, е бюджетът. В този смисъл Мебели Егезермебели Ви предлага подови лампи на най-достъпни ценови условия. Така че можете да смесвате и комбинирате нюанси и подложки, за да създадете свой собствен уникален стил. Въпреки че нашите лампи може да изглеждат скъпи, те също са проектирани да бъдат достъпни.

Мислете за подовата лампа като за любимото си произведение на изкуството във вашия дом. Разбира се, може да не ви трябва. Но наличието на модерна подова лампа прави дома ви да изглежда и да се чувства по-добре. Ако не сте сигурни какво разбираме под подови лампи, магазини за мебели Егесермебели ще ви помогнат с това. Толкова много, че в същото време други осветителни инструменти и аксесоари, които можете да закупите от интернет, правят дома ви да изглежда по-богат.