Показване на 2 резултата

Покажи 9 24 36

Поставка за палто и поставка за обувки

Всяко облекло се нуждае от хубав чифт обувки, за да го завърши. Защото обувките са неразделна част от вашето същество. Вероятно вече знаете това. Въпреки това, за да бъдат вашите обувки и дрехи полезни, закачалките и рафтовете за обувки, които придават естетическа привлекателност на начина ви на живот, добавят елегантност към вашия дом и жилищни помещения с мебели Egesermebeli.

Има голяма колекция от обувки за всяко облекло, особено за дамите. В този смисъл едно добро решение за съхранение на вашата колекция са стелажите за обувки Egesermebeli. По този начин намирането на система, която е не само практична, но и естетически приятна, ще направи избора на обувки за облекло щастливо и без стрес преживяване, което вероятно ще бъде прието от всеки професионалист в областта на дизайна. Нашата селекция от най-креативните решения за съхранение на обувки включва всичко от съвременни плъзгащи се чекмеджета до персонализиран шкаф със стъклени врати.

Модели стелажи за обувки Egesermebeli

Egesermebeli Furniture, която има много богат продуктов каталог, носи обувките, от които се нуждаете във вашите домове и жилищни помещения в този смисъл. Държачите за обувки, които са подходящи за вас и поддържат икономично, предлагат бързи решения и са идеални, за да използвате обувките си дълго време. По този начин типовете стелажи за обувки Egesermebeli са както следва;

  • Външна стойка за обувки
  • Шкаф за обувки в шкаф
  • Рафт за обувки със странично отварящи се чекмеджета
  • Седяща поставка за обувки
  • Поставка за портманта и поставка за обувки
  • Поставка за дрехи и поставка за обувки с еднакво покритие

Колко различни дизайна на стелажи за обувки има?

Всяко добре организирано пространство трябва да включва рафтове за обувки за съхранение. Освен това в каталога на Egesermebeli има различни видове рафтове, които могат да бъдат закупени. Ако искате да научите повече за тези опции за съхранение и да определите коя е най-добрата за вас, просто разгледайте нашия богат избор от рафтове за обувки.

Мебели Egesermebeli, които са адресът на аксесоарите, които предоставят възможности за организиране на обувки с портманто, имат различни цветове и дизайни, които ще отговорят на вашите нужди. Въпреки това ви прави различни с оригиналния си дизайн. Поставката за обувки Bohemian и Coat Rack може да е точно за вас в този смисъл.

Бохемска стойка за палта и стойка за обувки

По-специално бохемската стойка за палто и стойка за обувки, която се състои от две отделими части, ви осигурява практична лесна употреба. Тези парчета са подходящи за хора, които не могат да намерят място на входа на дома си. Поставката за обувки, която заема малко място, също е полезна за съхранение на голям брой колекции. Има три чекмеджета на два етажа. По този начин осигурява свободата да обуете всичките си обувки.

Може да затвори всичките ви бъркотии със своята покрита секция със закачалка за дрехи, където можете да съхранявате дрехите си и някои вещи в тесни зони. В същото време огледалото на капака може да ви помогне при излизане и влизане в къщата.

Градски портманто и багажник за обувки

Поставка за портманта и поставка за обувки Urban, които са сред опциите с аксесоарите за мебели Egesermebeli, предлагат големи места за съхранение на вашите обувки и дрехи. По-специално е възможно да се говори за голямата складова площ за насочване, защита и съхранение на вашата колекция от обувки. В допълнение, Urban Coat Rack, който се предлага в две части със своята монтирана на стена закачалка по отношение на заемането на по-малко място, е аксесоар, който повишава качеството на вашия дом с входа.

Тези шкафове за обувки ви позволяват да съхранявате любимите си обувки със стил. Този проектиран дървен шкаф има стъпаловиден дизайн с красив парапет в горната част. Изработена е от дъски. Отваря се, за да разкрие рафтове, които могат да поберат голям брой обувки, с една отваряща се врата и две изтеглящи се чекмеджета.

Ако имате достатъчно място в стаята или гардероба си, можете да съхранявате обувките си в шкафовете за обувки. Шкафът за обувки е малък скрин с рафтове вътре, за да съхранявате вашите обувки и врати отпред. Шкафовете за обувки могат да се използват за съхранение на обувки, както и на други предмети като шапки и шалове. Шкафовете за обувки обикновено са полирани и полирани, което им позволява да се слеят добре с останалата част от декора на спалнята.

Поставките за обувки Egesermebeli ви помагат да поддържате дома си чист

Рафтовете за обувки ви помагат да поддържате пода подреден. Мръсотията и частиците влизат в дома ви през обувките ви. Освен това никой не обича да има мръсотия или болести в дома си, особено ако има деца. Рафтът за обувки е умна инвестиция в този случай. В наши дни се предлагат различни размери и стилове за тази мебел. Можете да вземете решение въз основа на вашия вкус, финанси и ниво на комфорт. В този смисъл мебелните аксесоари и стелажи за обувки Egesermebeli отговарят на нуждите на вашия дом при разумни ценови условия.

Има по-малки и по-икономични решения, подходящи за вашето жилищно пространство. Можете дори да внесете ред в обувките си с отворени рафтове от всички страни. Условията за съхранение обаче трябва да са подходящи за продължителна употреба на обувки. С други думи, продуктите, които ще получите, са само складови единици. Може да има продукти без защитна функция. Поради тази причина разглеждането на опциите за обувки на Egesermebeli може да ви спести от закупуването на повече обувки.

Луксът и издръжливостта са гарантирани от елегантен и превъзходен дизайн. Когато вратите и чекмеджетата на шкафовете за обувки Egesermebeli Furniture се отворят, се появява двуетажна стойка за обувки с много място за съхранение. Този материал е приятна и дишаща алтернатива на мръсните обувки.