Показване на 1–12 от 61 резултата

Покажи 9 24 36

Столове

Столовете, които са мебелите за кратки почивки на всеки етап от живота, добавят цвят към вашите жилищни пространства със своите характеристики и стилен дизайн, които се харесват на всички сегменти. Толкова много, че най-полезните мебели във вашите области на употреба, столовете, оживяват с уникалните дизайни на Egesermebeli Furniture.

Когато се спомене столът, на ум идва Egesermebeli. Толкова много, че предлага продукти отвъд вашите желания със своите великолепни стилове и дизайни и оригинални тъкани, които оформят мебелната индустрия. Оригиналните дизайни на столове, които надхвърлят националните граници, родени от İnegöl, постоянно се споменават в сектора. Столовете, които пасват на масата за хранене във вашия дом, също са стилни продукти, които можете да използвате на балкона си за кратки почивки или при претъпкани срещи, ако желаете. Столове, които ще използвате дълги години благодарение на модерния си дизайн и удобни места за сядане, ви очакват в мебели Егесермебели с десетки разновидности.

Столовете се използват най-често при трапезни маси. Купуването на нов комплект съвременни трапезни столове на този етап е бърз и рентабилен начин да освежите вашата трапезария без скъпи ремонти. С безкрайни стилове, от които да избирате, добавянето на ново жилищно пространство със съвременни трапезни столове никога не е било по-лесно или по-забавно.

Съображения при избора на стол

Традиционно трапезните маси и столове се продават като комплекти в комплект. Но през годините тенденциите се промениха значително, позволявайки по-голяма гъвкавост при избора, особено в съвременния интериор. Вашият избор на модерен трапезен стол трябва да бъде внимателно обмислен, като се уверите, че той допълва и хармонира със заобикалящите го мебели. При избора на съвременни трапезни столове трябва да имате предвид следните точки:

  • Адаптирайте към маси за хранене с отворен план
  • Опции за стил
  • плат
  • комфорт
  • Област на използване

Модерни, съвременни трапезни столове

Различните стилове може да са контрастиращи, но трябва да споделят обединяващ елемент като общ материал, цвят или форма. Когато става въпрос за трапезни столове, като съвременни дървени трапезни столове, метални столове и тапицирани столове от плат, има многобройни опции за стил, от които да избирате. Специално Egesermebeli Furniture предлага десетки продукти със стилове, които всеки ще хареса. Вашите столове трябва да отразяват начина ви на живот Съвременните трапезни столове с високи облегалки създават по-официална атмосфера за хранене. Трапезните столове с ниска облегалка имат обратния ефект, създавайки по-малко официално изживяване при хранене. На този етап в продуктовата гама има столове, които ще осигурят подходяща употреба за всеки предмет.

Тапицерия

Тапицираните съвременни трапезни столове придават комфорт и цялостна мекота на мебелите. И да не говорим за голямото разнообразие от опции за тъкани, които предлагат вариации на цвят, модел и текстура. Независимо дали търсите ярък и смел цвят, по-мек тон или разкош, дамаските за мека мебел позволяват по-широка гама от различни стилове. Всъщност с Egesermebeli Furniture могат да се обсъдят персонализирани опции за тъкани. Висококачествените тъкани често предлагат свойства, устойчиви на петна, което прави поддръжката много по-лесна. Поради тази причина домакините предпочитат специално тъкани, които са произведени с модерна технология и които не цапат и същевременно са лесни за почистване.

Комфорт

Когато купуват стол за хранене, повечето хора мислят за цвета и стила като най-важните определящи характеристики. Комфортът е на второ място на този етап. Но комфортът е от първостепенно значение за изживяването при хранене. Няма нищо по-лошо за гостите от това да седят дълго време на неудобни места. Дори ако трапезарията не се използва всеки ден, твърдите места за сядане не са идеалното решение. Допълнителната подплата и яркост, които тапицираните с плат трапезни столове осигуряват, не могат да се конкурират с други видове столове, независимо от естетиката. Преди да завършите всяка покупка, едно от най-важните съображения е да тествате нивото на комфорт, дори ако е необходимо да видите продуктовата гама на столове Esermebeli.

Кът за сядане на стол

Размерът на вашата трапезария трябва да определи стила на стола за хранене, който изберете. За по-големи пространства с по-големи маси, трапезни столове с подлакътници, като резбования стол, са опция. Този тип столове са не само удобни и привлекателни, но и полезни за гости с двигателни проблеми, като осигуряват опора и защита при ставане и слизане от масата. Заслужава обаче да се отбележи, че трапезните столове с подлакътници заемат повече пространство както визуално, така и физически и изискват пространство от двете страни. Съвременните трапезни столове без ръце са по-добър вариант за трапезарии с ограничено пространство. Има толкова много различни стилове на пазара с нещо, което да подхожда на всеки тип дом.

Ширина и дълбочина на стола

Размерът често се пренебрегва в процеса на покупка, тъй като внимателното измерване на всичко вероятно е най-малко забавната част. Височината и ширината на масата трябва да се измерват спрямо столовете, важно е да не забравяте за разстоянието между столовете. Вечерящите трябва да имат достатъчно място, за да се настанят удобно и да не се блъскат с лактите на човека, който седи до тях, и да могат да преместят стола си по-близо до масата, без да се блъскат в други мебели.

Съвременни трапезни столове Egesermebeli

Ние предлагаме широка гама от съвременни трапезни столове, всеки от които може да бъде съобразен с вашия личен вкус. Можете да изберете цвета, текстурата и модела на вашия стол от нашата богата селекция от висококачествена тапицерия от плат, както и подплатата на крака на вашия стол.