Показване на 1–12 от 24 резултата

Покажи 9 24 36

Тапицирани легла

Тапицираните легла са чудесен вариант за тези, които искат тих стил и луксозен комфорт. В този смисъл тапицираните легла с красив дизайн са адресът на вашия комфортен сън с мебели Егезермебели.

Адресът на непрекъснатия сън с удобна употреба, леглата са с различни дизайни с техните характеристики. В този смисъл се предпочитат като функционалност тапицираните легла, които изискват минимална поддръжка и осигуряват дългосрочно ползване. По-специално тапицираните легла имат табла с меки възглавници, които правят седенето в леглото много по-удобно. Ъглите на леглото са покрити с дамаска. Поради тази причина той има функцията, че няма да се налага да се притеснявате за неравности.

Тапицираните легла могат да имат и места за съхранение. Особено ако искате да спестите място, можете да изберете платформа за легло с място за съхранение отдолу. Тапицираните легла, които имат детайли, които трябва да се вземат предвид при покупка на спалня и за предпочитане при ремонт, са включени в продуктовия каталог на Мебели Егезермебели с десетки разновидности.

Какво е тапицирано легло?

Тапицираната рамка за легло е всяка рамка за легло, която използва материали като велур, кадифе, изкуствена кожа или тъкан плат върху слой подплата. Тъй като тапицираните рамки за легла имат подплатен слой, те често са по-удобни от традиционните им дървени колеги.

Докато дървените рамки за легла остават вечна класика, тапицираните рамки за легла напоследък правят вълни в света на дизайна поради мекото и тихо усещане. Независимо дали предпочитате чиста, минималистична спалня или стая с по-мрачни тонове, тапицираната табла може да повиши пространството ви.

Тапицираните легла се предлагат в няколко различни материи и стилове. Така че можете да намерите перфектната комбинация и да създадете спалня, уникална за вашия личен стил. Някои често срещани стилове на тапицирани легла включват:

Стандарт: Стандартните тапицирани легла са точно това, което бихте очаквали. Има семпъл, сдържан външен вид, който се съчетава добре с много различни стилове на дизайн.

Платформа: Платформените рамки за легла, като Тапицираното легло, наскоро придобиха популярност като алтернатива на основата на леглото и са направени с ламели, така че леглото ви да може да седи директно върху нея.

Предимства на тапицираното легло

Защо да изберете тапицирано легло пред дървена табла? Най-подходящите точки за отговор на този въпрос могат да бъдат изброени по-долу.

Удобна облегалка за глава: Тапицираните рамки за легла са покрити с възглавница и слой плат, осигуряващи допълнителна защита и комфорт при седене в леглото.

Омекотени ъгли: Ако имате малко дете или сте малко по-податливи на инциденти, ще оцените омекотените ъгли на тапициран матрак, които правят твърдите пръсти на краката и натъртените пищяли нещо от миналото.

Опции за тъкани: Тапицираните легла се предлагат в различни опции за тъкани, които включват памук, кожа, коприна, лен, вълна, полиестер и др.

По-гъвкави: тъй като тапицираните легла са визуално по-меки, те могат да работят в различни стилове и естетика на спалнята.

Издръжливост: Повечето тапицирани легла са направени от основа от твърда дървесина, която може да издържи с години.

Тапицирани матраци Egesermebeli

Дървото е това, което си представяте, когато мислите за стандартна рамка за легло. Известни със своята вечна елегантност, дървените рамки за легла се предлагат в широка гама от стилове и покрития, от легла с бохемска платформа до елегантни кресла.

Дървените рамки за легло се предлагат в различни стилове, но най-популярната форма е рамката за легло с платформа. Тъй като рамките за платформени легла са направени с дървени летви вместо пружинни кутии, те са важна алтернатива за по-малки пространства и по-тесни бюджети. В този смисъл Мебели Егесермебели ви предоставят тапицирани легла на най-достъпни ценови условия.

С изчистен, модерен силует, рамката за легло Platform е идеалната модерна рамка за легло за стилна опора. По принцип за това не е необходима пружина. С опционална подходяща табла за повдигнато усещане, Platform Bedstead се предлага в разнообразие от цветове и покрития, така че можете да смесвате и комбинирате, както желаете.

Ако искате уютния вид на тапицирано легло без табла, тапицираното легло може да е за вас. С омекотени ръбове за луксозно усещане от висок клас, тапицираното легло изглежда като луксозно легло. Опаковано е в първокласна филцова вълна за вид на облак, който е лесен за очите и мек на допир. С удобна табла за допълнителен комфорт и висококачествена тапицерия, която ще ви издържи с години, тапицираното легло Noble е перфектната опция за спящите, които искат ненатрапчив, но изискан външен вид.

Издръжливи тапицирани опори за легла

Тъй като дървените рамки за легла обикновено са платформи от дървени летви, те обикновено са по-поддържащи. Въпреки това, някои спящи може да предпочетат допълнителното омекотяване на тапицираната рамка на леглото.

Ако търсите легло, което изисква минимална поддръжка, можете да изберете дървено легло. Тъй като дървото е обработено, единственото почистване, необходимо за дървена рамка за легло, е периодично избърсване.

От друга страна, някои тапицирани легла изискват допълнително почистване в зависимост от материала им. Нискокачествените материали са склонни да задържат повече мръсотия и прах. Ето защо трябва редовно да почиствате леглото си с прахосмукачка, за да предотвратите възможни алергии в спалнята. Тапицираните легла Egesermebeli Furniture, които се произвеждат по най-съвременна технология, също са устойчиви на прах и мръсотия със своите дамаски.