Показване на 1–12 от 27 резултата

Покажи 9 24 36

ТВ модули

Телевизионните блокове във вашите всекидневни и жилищни помещения са една от най-важните части от декора на вашия дом. ТВ модулите Egesermebeli Furniture, които се ръководят от вашите индивидуални идеи като потребител, са мебели, които се отличават както с функционалност, така и със страхотен дизайн.

Мебели Egesermebeli, които премахват стилните дизайни на телевизори за вашите жилищни пространства от идея, ви предлагат функционални и полезни мебели. Както всички други мебели, мебелите за развлечения и телевизори обикновено са големи. Поради това заема много място. Те обаче осигуряват много оптика и място за съхранение. Те са идеални за големи домове с отворен план, тъй като помагат да се създаде фокус. Всички имаме свои собствени стилове и вкусове. Телевизионните модули EGesermebeli обаче, които ще оформят вашия вкус и ще променят мнението ви, са проектирани като минималистични в различни размери, които лесно могат да се поберат в съвременните домове.

Какво трябва да се има предвид при закупуване на телевизор?

Когато избирате добър дизайн на телевизор, трябва да имате предвид някои насоки, преди да вземете решение. По този начин оформлението и пространството на стаята правят голяма разлика в разположението на стойката за телевизор.

Правилно поставеният дизайн и декорация на телевизионния модул значително ще помогне да се скрие бъркотията от кабели и други неприятни технически неща, които никой не иска да вижда. Трябва да разгледате продуктовия каталог с някои от нашите дизайни на мебели за телевизори, които ще ви дадат много вдъхновение и идеи, с които да се украсите. Мебелите, които осигуряват систематичен изглед на цялата стая, където се съхраняват всички произволни предмети, са телевизор, който може да бъде закупен онлайн от Egesermebeli.

Във всеки случай трябва да се уверите, че структурата на мебелите за телевизор отговаря на размерите на хола. Ето защо ние ви предлагаме идеалния дизайн на мебели за телевизор за вашия хол. Устройствата могат да бъдат адаптирани към различни размери на помещенията. Така той хармонизира с красиво изображение.

Съвременни ТВ модули в Egesermebeli

Стенните модули за телевизор са класически начин да подчертаете красотата на вашия интериор. Не само добавя естетика към вашата всекидневна, но и ви дава много място за съхранение. Най-важното предимство на модерния дизайн на мебели за телевизор е спестяването на място. Като цяло са много компактни и тънки и могат да се монтират много близо до стената. Можете да регулирате височината на стената на телевизора според нивото на очите си. Това означава, че можете да гледате телевизия по-удобно и да намалите риска от напрежение във врата и очите.

Съвременните стойки и модули за телевизор подчертават всекидневната. Тънък, компактен и модерен. Предлага се в различни покрития и материали. Добавя нотка елегантност към вашата всекидневна. Можете да изберете този, който е подходящ за декорацията на вашия хол. Тъй като се монтират на стена, те осигуряват изчистен вид на холната маса и не заемат място.

Устройствата за забавление осигуряват достатъчно място за съхранение. Но много малки домове не могат да поставят големи уреди в жилищното си пространство, без да жертват комфорта. Закачалките за телевизор, от друга страна, поставят вашия телевизор на стената, освобождавайки място в дома ви без съхранение. Стойката за телевизор с нисък рафт решава и двата проблема, като осигурява сигурна стойка за телевизионния екран с много място за съхранение отдолу. Мебели Egesermebeli, които извеждат функционалността на преден план със своите дизайни, ви предлагат бързи, икономични и полезни решения.

Монтирането на телевизора на стената означава да окачите телевизора на стената на най-удобното място в къщата и не заема място. Възможно е да се говори за вариант на стая с ограничено пространство, за да изглежда вашият развлекателен център подреден. Този механизъм обикновено се състои от винтова монтажна скоба, която ви позволява лесно да монтирате вашия телевизор. Стенните стойки за телевизор се предлагат в различни дизайни и качества. Можете да избирате от мебелни телевизионни модули Egesermebeli, които пасват на вашия собствен телевизор.

Ако искате да създадете модерно и елегантно пространство, закачалката за телевизор е най-добрият избор. Той не само е чудесен избор за тесни пространства, но също така предоставя практична и естетически издържана модерна опция. За разлика от стойката за телевизор, стенната стойка за телевизор ви позволява да персонализирате стойката за телевизор според посоката и мебелите на стаята за перфектно изживяване при гледане. Можете също така да изберете пълната височина на стенната стойка за телевизор, за да позволите допълнително накланяне или позициониране за най-добро изживяване при гледане.

Дървени ТВ модули

Съчетавайки чар и елегантност, дървената стойка за телевизор поставя нов стандарт за лукс. Използването на проста, но елегантна дървена стойка за телевизор поддържа вашия шкаф за телевизор модерен и му придава минималистичен вид. Остава ви достатъчно място за съхранение и достатъчно подово пространство, за да покажете най-добрите си предмети. Ако вече сте решили как ще изглеждат стените около вашия телевизор, това е чудесен вариант. Дървеният телевизор добавя цвят и визуална диференциация, без да прави компромис с общата декорация на всекидневната. При мебели Egesermebeli дървото придава комфорт и чар, а този тип мебели за телевизори са с прави и изчистени линии.

Мебели Egesermebeli е адресът на най-елегантните ТВ мебели, които обогатяват вашия интериор и му придават луксозен вид. Нашите ТВ шкафове са идеални за съхранение на различни неща и са лесно достъпни. Тези дизайнерски идеи ще ви насочат да мислите за най-добрия тип телевизор за вашия дом. Етажните планове, дизайните, формите и размерите на мебелите за телевизор зависят от размера на всекидневната и личните предпочитания. Телевизор, който отговаря на тези предпочитания, определено е в нашия продуктов каталог.