блог

Зимни тенденции в обзавеждането

Идеята за отвореност към природата през летните месеци го оставя да се подготви за по-топла среда след студеното време през зимните месеци. Подготовката за зимата в нашите жилищни помещения не приключва само с премахването на гардероба и летните ни дрехи, важно е и да отпуснете дома си през този зимен сезон. Ако искате да направите промени, за да бъде комфортно в дома ни с понижаването на температурите, няколко важни съвета ще бъдат вдъхновяващ стил за вас. Той ще се покаже с вашия стил, който прави интериора да изглежда по-топъл през новогодишния зимен сезон, а също така носи комфорт и чисто нова визия. Особено със зимния сезон;

  • Осветете дома си с декоративни възглавници и живи цветове.
  • Изобилие от аксесоари ще ви направят щастливи.
  • Превърнете интериора в градина.
  • Оборудване с ръчно тъкане

Цветовете са най-важният фактор сред зимните тенденции в обзавеждането. И тази зима тенденциозните цветове ще бъдат дървесни тонове, кафяво, топло зелено, цвят на ръжда, земни цветове като карамел и куркума. Използвайте тези разнообразни цветове във вашето жилищно пространство, семейна стая, антре, трапезария или кухня, за да създадете перфектното усещане за добре дошли и пашкул за по-студените месеци.

Особено бохемската всекидневна беше една от мебелите, които привлякоха внимание този сезон. Той има функции, които ще създадат спокоен и ведър тон във вашите жилищни помещения и спални, заедно с други мебели. Комбинирането на класическо синьо с топли дървесни тонове, текстурирани тъкани и месингови щрихи създава красиви настройки за зимните месеци за незабавен външен вид.

Тенденции в хола през зимния сезон

Придайте на дома си спретнат вид с извит диван или фотьойл и масичка за кафе със заоблени ръбове в хола или семейната стая. Помислете за овална маса за хранене във вашата трапезария или кръгло или дъгообразно огледало за бани и над конзолата в коридора.
Докоснати текстури като букле, филц, матово кадифе и естествен лен привличат сетивата и създават усещането за комфорт, за което всички жадуваме през зимата. Актуализирайте разположението си за сядане, като добавите стол от букле или комплект възглавници от матово кадифе. Увеличете фактора лукс, като добавите множество други красиви текстури, като килим с плетена вълна, плетена вълнена завеса за стена и драпирано кашмирено покривало с ресни върху края на дивана.

Тази година сме свидетели на подновено поскъпване на ръчно изработени и уникални ръчно изработени керамични изделия, текстурирани стенни завеси, изработени от занаятчии мебели и интересни еднократни предмети с история за разказване. Керамиката е както функционална, така и декоративна, добавяйки земен занаят към вашия дом.

Това са елементи, които внасят дух в дома и ви позволяват да покажете личния си стил. Когато създавате керамични дисплеи, опитайте се да смесите парчета с различни форми и височини в тонални или хармонични цветове. За стенни завеси и еднократни мебели, уверете се, че има много свободно пространство около парчетата, така че техните форми и текстури да могат да блестят.

Тенденции в спалните през зимния сезон

Зимните месеци са най-идеалните ъглови спални, в които искате да прекарате времето си. Помислете за земни неутрални и текстури, които докосват вашите като букле, за да повишите комфортния фактор. Открийте как да създадете оазис с вашата главна спалня и самостоятелна баня с Egeser Furniture

Съсредоточете се върху внасянето на топлина и интерес във вашия дом с кокетни мебели и естествени материали. Тъкани, дървесни тонове и теракотени тонове са чудесно място да започнете. След това добавете характер с текстурна завеса за стена и извита странична маса. Тук се открояват Спален комплект Ада, Спален комплект Дефне, Спален комплект Елат, Спалня Инокс, Спален комплект Прада.

Открийте топлината на естествените материали

Естествените тъкани в момента са свидетели на щастливи моменти на закрито. Тези класически материали се срещат в почти всяка стая в къщата, включително кухненски шкафове и шкафове за баня, нощни шкафчета и табли, висящи светлини и конзоли за всекидневна и коридор.

Естествените тъкани влакна внасят усещане за топлина, интерес и майсторство във вашия дом, което надхвърля сезона. В допълнение към други популярни естествени материали като мрамор, дърво и теракота, времето на приятни разговори с любимите хора става по-приятно през студените зимни месеци.

Превърнете дома си в градина

Тъй като повечето от нас прекарват повече време у дома, градинарството на закрито стана по-популярно от всякога. Растенията незабавно внасят живот в дома ви, а градинарството е невероятно релаксиращо. Това е идеалното занимание за вас, когато сте заседнали вътре през зимните месеци. Този сезон всичко може да бъде свързано с амбициозни растения.