Показване на 1–12 от 53 резултата

Покажи 9 24 36

Трапезария

Трапезарните комплекти, които не виждат необходимата стойност, въпреки че изпълняват своята роля в жилищните пространства, всъщност представляват пространствата, където се събирате за първи път с любимите си хора в началото и в края на деня. Особено вечерите са места, където критикувате деня с любимите си хора. В допълнение, Egesermebeli, която предоставя удобни възможности за използване, оживени от модерните столове в трапезариите, където приемате приятелите си с храна за гости, поставя своя подпис под комплектите за трапезария, които отразяват вашия стил.

Много хора обзавеждат своите трапезарии и никога не искат да тръгнат по пътя на ремонта. Особено след първия брак закупените трапезарии за обзавеждане на вашия дом продължават да се използват в същия стил дълги години. Въпреки това технологията, която се променя с времето, новите дизайни и удобните столове всъщност повишават качеството ви на живот. В този смисъл Мебели Егесермебели предлага елементи, които повишават качеството на живот на Вас и Вашите близки. Нашите креативни стилове насочват мебелната индустрия, която произвежда трапезни маси и столове и комплекти за трапезария. Egesermebeli, която има важен дял в икономиката на страната с износ за чужбина, ви обслужва с десетки продуктови гами столове.

Какво трябва да се има предвид при закупуване на комплекти за трапезария?

Тези, които искат да подновят съществуващия трапезарен гарнитур, имат определени идеи, тъй като предоставят полза в този смисъл. Въпреки това, тези, които купуват трапезарен комплект за първи път, трябва да намерят отговор на въпроса на какво да обърнат внимание, когато купуват трапезарен комплект. На този етап идеите на нашите експертни дизайнери и архитекти могат да ви дадат важни указания. Основните точки, които трябва да се вземат предвид обаче, са:

  • Размерите и площта на мястото, където ще поставите комплекта за хранене
  • Стил и дизайн на маси и столове
  • Материалът от който е направена масата, нейното качество и лесна за почистване
  • Избор на модел и цвят с маса и стол
  • Хармонията на столовете и масата
  • Комфорт в столовете
  • Устойчиви на петна и лесни за почистване тъкани с избор на тъкан

Днес Egesermebeli предлага идеи за пресъздаване на вашите жилищни пространства с перфектни трапезарии. Ако създаването на вашата индивидуална перфектна трапезария не е това, което сте си представяли, някои лесни и логични съвети за преобразуването й може да са възможни с експертния персонал дизайнери на Egesermebeli.

По-важно от това да намерите стил на маса, който харесвате, е да намерите маса за трапезария, която пасва на вашата трапезария. Независимо от размера си, вашата трапезария трябва да има място за посетителите, в които да се движат. Красотата на масите в наши дни е, че те се предлагат в толкова много размери и форми. На този етап най-важното нещо е да вземете размерите на площта, в която ще поставите хола и трапезарията, преди да изберете мебелите. Не изглежда толкова лошо, колкото да поставите голяма маса в малка стая. В допълнение, пригодността и размерът на видовете столове също са важни.

Уютни удобни столове

Удобните места на масите за хранене може да не звучат разумно. Въпреки това винаги ще бъде лесно да намерите подходящия стол в продуктовата гама на Egesermebeli. Столовете, произведени от експертни дизайнери, се произвеждат в ръцете на експертен персонал. По този начин столовете ви карат да се чувствате удобно и добре дори при продължително седене.

Може да сте един от тези, които обичат да се сливат с десетки различни столове. Има потребители, които искат да съчетаят своята трапезария и столове в хармония, както и такива, които искат да ги съчетаят в различни варианти. Голямо разнообразие от страхотни столове в трапезарията изглежда много стилно и закачливо.

Бюфети и конзоли в трапезарии

Във вашата трапезария можете да имате зона, където да поставите мебели като бюфети и шкафове. Би било честно да се посочи колко гъвкава е допълнителна равна повърхност в трапезарията. В този смисъл конзолата може да даде живот на вашата трапезария с бюфет, където можете да съхранявате чинии за вечеря и сервизни части. Дори огледалните конзоли правят пространството да изглежда по-голямо. За тези, които все пак предпочитат огледалните мебели, в Мебели Egesermebeli огледалните модели със сигурност ще привлекат вниманието ви.

Какво има в комплекта за трапезария?

Има основно маси и столове. В този смисъл има маси за 6 и 8 човека, както и маса за четирима. В трапезарната гарнитура обаче има конзола. Конзолите могат да бъдат хоризонтални и вертикални според стила. В допълнение, телевизорът и витрината са налични като опция. Великолепните ТВ модули на Egesermebeli са основният фактор, който оцветява вашите трапезарии. Конзолите също са продукти, които обикновено се предлагат с огледала.

Трапезарията е продължение на вашата всекидневна. Поради тази причина е необходимо да го направим истински и еклектичен. Така една еклектична трапезария ви дава предимството на гъвкавост. Можете да комбинирате различни елементи, за да представите уникално дома си с различен стил. Ако желаете, можете да създадете свой собствен стил чрез смесване на различни мебели. На този етап трапезните комплекти на Egesermebeli могат да бъдат решение на вашите нужди с много разновидности.

Хармонията придобива значение при комбинирането на различни продукти според вашата област на използване в дизайна на трапезарии. Тази хармония се състои от важни елементи, които изискват единство от масата в стаята до нейните завеси, от вашия диван и група за сядане до вашата маса и столове.