Показване на 1–12 от 72 резултата

Покажи 9 24 36

Холни гарнитури

Ако искате да проектирате съвременна всекидневна за себе си с модерен стилен дизайн, мебели Egesermebeli ще бъде вашият правилен адрес. Стилни модерни холни гарнитури с уникални за вас текстурни елементи притежават характеристики, които ще погалят душата ви с широка гама от продукти.

Експертните дизайнери и архитекти на Egesermebeli пресъздават концепцията за съвременно. Толкова много, че е възможно да се говори за дизайните, които оформят мебелната индустрия и групите за сядане, които се изнасят в чужбина. Местата за сядане, които имат качеството, което ще ви позволи да ги използвате по здравословен начин години наред, са оборудвани с нови технологични дамаски. По този начин не се износва и не цапа. Освен това има лесни за почистване функции. Има ергономични структури, които позволяват лесно почистване с височината си от земята и долните части и гърба. Въпреки това възможностите за функционално приложение определено ви проправят път към Мебели Egesermebeli при избора на група за сядане.

Какво трябва да се има предвид при закупуване на холни гарнитури?

За тези, които търсят минималистични варианти при избора на хол, става въпрос за най-семплите холни гарнитури. Има различни по размер фотьойли, оформени според вашите желания. За тези, които искат да бъдат кратки, топли, стилни персонализирани всекидневни също така премахват бъркотията във вашите жилищни пространства. Трябва да се разгледа широката продуктова гама на Egesermebeli, особено за тези, които искат да опростят стила си.

Най-важният елемент от всекидневните, където прекарвате дълго време с любимите си хора и приятели, са фотьойлите, които позволяват удобно седене. На този етап необходимите ви ергономични фотьойли с широка седалка са и удобни легла за вашите нощуващи гости. Така при покупка на холна гарнитура;

 • Размерът на вашия хол
 • Цвят, естетика и полезност в мебелите
 • Устойчивост на мебелите
 • Разходи
 • Комфорт
 • Качествена материя, лесна за почистване и устойчива на петна

Това са основните фактори, които трябва да имате предвид.

Издръжливост в мебелите

Особено при закупуването на всекидневни трябва да се има предвид издръжливостта на мебелите. Дотолкова, че холната гарнитура не се купува и сменя постоянно. Поради тази причина е необходимо да получите подробна информация за характеристиките и други аспекти на мебелите, които ще купувате. Един от най-важните аспекти обаче е сервизната мрежа. На този етап Мебели Егесермебели дава приоритет на удовлетворението на своите потребители от следпродажбеното обслужване, което предоставя.

Трябва да прегледате всички части, от гъбата на комплекта диван, през краката на дивана, през рамката и материала на седалката, до страничните маси. Мебелите, изработени от издръжливи материали, може да струват малко повече. В нашата широка продуктова гама обаче има издръжливи групи за сядане, където можете да получите това, за което плащате.

Друг елемент е скелетът на седящите групи. Колкото по-здрав и издръжлив е скелетът, толкова по-полезни са мебелите. Групите за сядане могат да бъдат изработени с метални скелети. Въпреки това, най-здравите и полезни дървесни скелети. На този етап се произвежда от кедър, дъб, бор и орех, които са най-твърдите дървесни видове. По този начин той показва издръжливост при продължителна употреба.

Стилове за хол

Може да искате вашата всекидневна да е топла, привлекателна и изпълнена със стил. В този смисъл в продуктовата гама на Egesermebeli са включени групи за сядане, които ще отговорят на вашите изисквания и ще ви харесат. Ако сте любител на дизайна, независимо дали обичате минимализма, максимализма или просто предпочитате да сте смели и луди, всекидневната е идеалното място да тествате вашите сладки тенденции. Има много красиви и различни стилове за хол. В този смисъл нашата продуктова гама включва;

 • Дневна в минималистичен стил
 • Дневна в модерен стил
 • Всекидневна в индустриален стил
 • Всекидневна в традиционен стил
 • Всекидневна в рустик стил
 • Всекидневна в семпъл стил

Има толкова голямо разнообразие. Особено всекидневните, които излизат на преден план с берджери, имат модерна визия. Дизайните на Bergere, които няма да видите никъде по света, също украсяват домовете ви по най-удобния начин. Красиви цветове, един по-красив от друг, също се интегрират с пастелни цветове и внасят живот във вашето жилищно пространство. Удобните берджери, модерни като класическите берджери, също са места, където можете да подремнете.

Стилни седящи групи се състоят от двойни и тройни фотьойли и единични берджери. По желание берджерът може да се вземе колкото желаете. Може да се говори за продукти, произведени по Ваши желания. Защото нашите експертни дизайнери и архитекти, оценявайки обратната връзка от вас, разкриват нови дизайни на продукти. Може да се говори за поредица от хармонии от краката на фотьойлите до холните маси. Мебелите и седящите групи, които се допълват взаимно, притежават качеството и издръжливостта, за да ви съпътстват дълги години с мебели Egesermebeli. Могат да бъдат пробвани и холни гарнитури, в които ще посрещате гостите си със същия модерен стил след години.

Мебелните комплекти Egesermebeli са с дизайн и комфорт, които ще погалят душата на всеки. Може да се говори за удобни и функционални седалки, особено за тези, които обичат да приемат гости. Въпреки това е възможно да се говори за ръчно изработени групи за сядане за тези, които искат много стилна и кралска група за сядане. Egesermebeli, която има голям пазарен потенциал особено на европейския пазар със своите стилни групи за сядане, също продава онлайн. По този начин ви се осигурява удобство с доставката на продуктите до вратата ви. Запазете място във вашите зали за мебелите и седалките на бъдещето.