Показване на 1–12 от 36 резултата

Покажи 9 24 36

Ъглови Дивани

Различен вариант при закупуване на нова гарнитура за вашия дом е ъгловата гарнитура. Модерният дизайн на ъгловите елементи осигурява стил, комфорт и практичност. Мебелите Egesermebeli включват детайлите, от които се нуждаете, за да сте сигурни, че разположението на седалките в цялата ви всекидневна е заедно. Ако се затруднявате да решите дали да закупите ъглов диван или не, нашата широка продуктова гама има функции, които ще променят мнението ви.

Ако искате ъглов диван, не е необходима голяма площ. Всъщност е по-ефективно да закупите ъглов диван, за да използвате ефективно по-малко пространство и да не претрупвате стая с различни дивани или фотьойли. L ъгловият диван създава допълнителни места за сядане с по-малко мебели. Това предлага възможността малките части от къщата да се превърнат в по-социална среда за семейства и гости. Друг чудесен начин ъгловите дивани да паснат идеално на стаята ви е, че можете да ги адаптирате така, че да пасват на определени части от дома ви. Всеки ъглов диван се предлага с различен дизайн, по-къса и по-дълга страна, която можете да регулирате според размера и формата на вашата стая. Така мебели Egesermebeli, които представят функционален продукт, предлагат решения за вашите нужди с възможностите си за ъглови групи.

Какво трябва да имате предвид, когато купувате ъглов диван?

Ъгловите дивани могат да се използват и като контури за разделяне на стаи в отворени зони на вашия дом. Това създава невидимо разделение между откритите пространства без използването на стени. Въпреки това ъгловите групи са незаменима алтернатива за осигуряване на по-социална среда с вашите близки и приятели и за взаимодействие с всяка част от къщата. Точките, които трябва да имате предвид при закупуването на ъглов диван, са следните.

  • Просторна и ергономична седалка
  • Равномерно покритие на плата
  • Качеството на ъгловите фуги и шевове
  • Устойчив на петна и лесен за почистване с издръжлива материя
  • Поемане на различни дизайни със своите части

Ъглови групи в декорацията

Ъгловият диван предоставя перфектната възможност за декорация. В този смисъл ъглови групи, които ще придадат красота на вашия дом с идеи за декорация, се изработват с подкрепата на експертния екип на Egesermebeli. Холната маса се вписва перфектно в пространството, създадено от дивана и е чудесно място за добавяне на аксесоари и орнаменти. Лампи и стойки за лампи също могат да се използват по краищата на ъгловите дивани за осветяване на места с липса на естествена светлина.

Друг начин да създадете по-отворено и леко усещане е да изберете повдигнат диван с модерни крака, за да оставите светлината да тече през стаята. И накрая, килимите могат да се използват като идеален завършек за подреждане под мебели. Това позволява да се съсредоточите върху определена зона от стаята, като акцентирате върху ъгловия диван. Контрастният килим по-специално ще привлече отлично внимание към новите ви мебели. Нашият експертен дизайнерски екип и архитекти включват фини детайли за вашия декор във вашите жилищни пространства. Дотолкова, че детайлите са много важни за някои хора. Осъзнавайки тази важност, мебели Egesermebeli имат дългогодишен опит.

След като сте избрали идеалния ъглов диван, помислете дали да пренаредите стаята си около него. Нова тема ще даде на новия ви диван вниманието, което заслужава. Експериментирайте с текстури, цветове и шарки, за да добавите интерес към неутралното пространство. Това може да създаде оживена атмосфера в стаята ви и да покаже креативност у дома. Украсете с лъскави, бродирани декоративни възглавници, които допълват други декорации. Ъгловият диван е чудесна инвестиция, за да издържи дълго във вашия дом. Толкова много, че Egesermebeli произвежда издръжливи мебели, които можете да използвате дълги години. Мебелите със солиден скелет също са покрити с дамаски, произведени по най-новите технологии. В допълнение към осигуряването на мека и удобна сесия с първокласни гъби, тези, които могат да бъдат легнали, също са идеални продукти за вашите гости на борда.

Удобни и издръжливи ъглови дивани в Egesermebeli

Всеки ъглов диван, който предлагаме като Мебели Egesermebeli е различен. Те се различават по размер и функция. Формата му се приспособява към вашите нужди, когато търсите ъглов диван, за да осигури изключителен комфорт и релакс за цялото семейство. Като производител на мека мебел, ние не се ограничаваме до традиционните Г-образни ъглови дивани. Повечето от популярните ни модели са U-образни, а някои от нашите клиенти изобщо не предпочитат дивани без подлакътници. Дори и с регулируеми подлакътници, голяма функционалност е под въпрос.

При избора на ъглов диван за вашия хол е необходимо да имате предвид функцията сън. Ъгловите групи, които могат да се превърнат в удобни легла, също са много полезни за вашите приятели и близки, които идват да нощуват. Всъщност седалките, на които можете да подремнете, докато гледате филм със семейството си, също ви дават възможност да седите много по-близо до любимите си хора. Това създава по-топла среда.

Голямо предимство за ъгловите групи е, че предлага голям кът за сядане през деня и удобно легло за вашите неочаквани гости през нощта. Увеличете функционалността на вашия ъглов диван, като изберете модел с поне 1 вградена плик за завивка. Ъгловите групи с места за съхранение, които можете да използвате за неща, които нямате къде да поставите, както и да пазят чаршафи, възглавници и одеяла извън полезрението ви, също имат функции, които ще разделят стаята ви на две.