Показване на 9 резултата

Покажи 9 24 36

Млади стаи

Отвъд съня, стаите на младите хора, където те учат, разработват проекти, излизат с приятелите си, слушат музика и дори избягат за малко уединение, разкриват своя собствен стил с мебели Egesermebeli. Толкова много, че излизат с Egesermebeli, за да открият нови интереси и хобита.

В миналото окачените във височина плакати бяха заменени от кокетни, полезни и много стилни младежки стаи. Тези млади стаи, които разкриват творческия дух на децата, също така им позволяват да изразят себе си. Egesermebeli, която разполага с широка гама от продукти, проектира младежка стая, подходяща за всеки млад човек според вкуса му.

Как трябва да бъдат младежките стаи?

За силно активните младежи участието в спортен отбор често определя тези решаващи години. Чувството за общност, свързано със спортните отбори, често кара младите хора да се чувстват като у дома си, а спалните им са чудесно място за отразяване на тази гордост. Независимо дали става дума за спортни сувенири като фланелки на спортисти с автографи, спално бельо, което съответства на любимия им професионален отбор, или витрини, показващи лични трофеи и постижения, важно е да оставите място за вашите деца да добавят повече, докато любовта или хобито им към спорта се разширяват. Не бива да пренебрегвате точките, които трябва да имате предвид при закупуването на комплект за млади стаи.

  • Трябва да се хареса на младите хора
  • Трябва да е многофункционален
  • Тя трябва да съответства на размера на стаята.
  • Трябва да има ефективен режим на сън
  • Трябва да има специални работни пространства

Ако детето ви има активен социален календар, спалнята трябва да бъде място с много място за гостите да се отпуснат. Дори удобен диван, места за съхранение правят спалните чудесно място за подреждане. За нас е също толкова важно, колкото и за вас, да вземем мнението на детето, особено при декорирането на стаята. Egesermebeli, която от много години е лидер в производството на млади стаи в мебелния сектор, прави комплекти за млади стаи според стила на младите хора със своите експертни дизайнери и архитекти в този смисъл.

Мебели Egesermebeli в младежки стил

Има красиви, модерни и стилни младежки стаи за млади хора, които искат да създадат свой собствен стил. Особено гардеробът Junior Loft Young Room, който има златни линии, има линии, които се допълват взаимно с работното бюро и маслото. Гардеробът, който разполага с голяма площ за съхранение, специално за пробване на дрехи, добавя ширина към стаята с огледалното си покритие. С рафтовете на бюрото има повече работно пространство и място за съхранение. Комфортен нощен сън с удобно младо легло също е на разположение в Junior Loft Youth Room.

Малки жилищни зони и тийнейджърска спалня за двама братя и сестри осигуряват широки зони за използване с двуетажно легло Kika. Младежка стая Kika, която е полезна със своята стълба с места за съхранение, има различни цветове и стилове, които децата искат.

За тези, които искат по-удобна и просторна младежка стая, адресът на Мебели Egesermebeli мостоже да бадесът Хармонията между бяло и сухо розово розово е стил, който ще погали душите на вашите деца. Хармонията на масата и столовете и краката на леглото с белия цвят е по-привлекателна с розово-сухалтатита сухалтат

За млади хора, които харесват по-тъмни цветове и линии, Egesermebeli Urban Youth room може да бъде алтернатива за тези, които обичат да са разхвърляни. Може да се говори за по-голяма младежка стая с огледален гардероб. Сред вашите предпочитания ще бъдат рафтовете за работно бюро и библиотека.

Мебели Egesermebeli, подписът под модерния дизайн на младежката стая, разкрива приключенския дух на децата. Позволявайки на любовта на вашето дете към открито да вдъхнови декора на стаята със земни цветове, естествени текстури и креативни аксесоари, Egesermebeli представя лесни за сглобяване дървени мебелни продукти, за да добавите щадяща природата атмосфера към техните стаи.

За независима спалня са взети под внимание всички аспекти на цвят, модел и креативност, качество и издръжливост.

Позволете на тийнейджърите да изразят себе си

Не са много тийнейджърите, които искат напълно обикновена спалня и искат да добавят свой собствен стил към нея.Ако имат нужда от ново спално бельо, възглавници или завеси, трябва да им бъде позволено да изберат това, за да отговорят на идеята за идеалната стая за тийнейджъри. Същото важи и за други аксесоари като картини, орнаменти и произведения на изкуството. Вашето дете ще бъде по-активно, тъй като може да добавя свои собствени снимки, плакати и аксесоари, за да персонализира пространството си. В известен смисъл това е тяхната собствена свобода и като Egesermebeli ние сме доволни да бъдем партньор в тяхната свобода.

Едно от най-важните мебели в младите стаи са масите. Поради тази причина трябва да се създаде таблично пространство. За съжаление на тийнейджърите, те вероятно ще имат повече домашни и много изпити за преглед. Наистина е важно да дадете на детето си собствено бюро или място за учене. Защото това означава, че те могат да работят в собствената си среда, като избягват звуците около къщата. Ако искате да насърчите детето си да работи усилено и да изпълнява домашните си, отделете част от спалните за тийнейджъри за учене и я оборудвайте с добро бюро и стол за учене.

Удивително е как младите хора могат да събират толкова много, особено ако си намерят работа на непълен работен ден и имат пари, които да харчат за дрехи и други неща. Независимо дали имат нужда от рафтове за книги или музика или гардероб с подходящ размер за нарастващата си колекция от дрехи, наличието на много място за съхранение в спалните е задължително. В този смисъл Мебели Egesermebeli предлага най-широки складови площи със своите видове гардероби и комплекти за младежка стая.